Up North

Locatie: Amsterdam


OPDRACHTGEVER

Kadijk 13-19

2861 CL Bergambacht

 

In Up North komen 90 koopappartementen, 50 Laanappartementen en 40 Parkappartementen. De uitvoeringswerken van het project starten vanaf april 2024.

 

Het project maakt deel uit van de nieuwe woonwijk 'De Klaprozenbuurt'. De Klaprozenbuurt is een prachtige nieuwe woonbuurt in Amsterdam Noord. Het gebied is nu nog rauw en kaal. En dat gaat veranderen! De buurt gaat de komende jaren volledig op de schop. Wonen in de Klaprozenbuurt betekent wonen in een upcoming deel van Amsterdam Noord. De komende jaren komen hier ruim 2.000 woningen. Tussen de gebouwen, erop en erom­heen, komt heel veel groen. Op de begane grond aan de Klaprozenweg komen bedrijven en winkels zodat het een gezellige straat wordt. De buurt krijgt nieuwe supermarkten, nieuwe horeca, basisscholen en voorzieningen voor zorg en welzijn.


Noord is een van de grootste stadsdelen van Amsterdam en absoluut het groenste stadsdeel! Hier valt steeds meer te ontdekken. Leuke winkels, hippe eettentjes en het levendige NDSM-terrein om de hoek. Vlakbij water en met veel groen. Ook zit je zó in de binnenstad, in de trein of op de ring A10. Een plek vol verborgen parels voor locals.


 

Image Description
Image Description
Image Description