• Home /
  • Bedrijfsprofiel

DE LIEFDE VOOR
HET VAK BEPAALT DE KWALITEIT!

Het begon allemaal met twee ambitieuze ondernemers met hart voor de bouw en een eigen visie. Ruim 15 jaar geleden was hun samenwerking de kickstart voor Slaman & Vos. Zij geloofden er sterk in dat ‘de liefde voor een vak de kwaliteit bepaalt’. En dat zie je tot vandaag de dag terug in hun projecten en out-of-the-box op

 

Inmiddels bestaat het team uit een goede mix van bevlogen betongoeroes, ervaren projectmanagers en betonwerkers met kennis van zaken. Slaman & Vos staat bekend als dé kwaliteits betonbouwer ‘voor hoog en groot’. Er is een portefeuille met mooie en complexe bouwprojecten. En de ordermap groeit nog steeds…
 

Betongoeroes

Hart voor de bouw dus! De huidige directie, onder leiding van Gilles Groenendijk, brengt samen een ruime ervaring in de (beton)bouw met zich mee. Elke dag wordt met grote inzet gewerkt aan de bouwprojecten. Hierbij gaat het vaak om grote, spraakmakende gebouwen. Met een al even eigenzinnige invulling. Waarschijnlijk ben je al in een aantal Slaman & Vos gebouwen geweest in Nederland. Meestal zonder je dit bewust te zijn. Ons visitekaartje gaven we onder meer hier af.

We zijn ervaren in de uitvoering, maar denken ook graag mee over het ontwerp en de beste keuze voor materialen. Voor ons voelt dit eerder als een hobby dan als werk. Wij doorzien een bouwproject van A tot Z en weten precies wat er mogelijk is en op welke manier dat moet gebeuren. Kunt u ons advies gebruiken? Neem hier contact met ons op!

 

Slimme oplossingen

Nieuwe werkwijzen, methodieken en materialen: onze wereld staat nooit stil. Net als de binnensteden, waar steeds minder ruimte is. Dat vraagt om slimme oplossingen. Die hebben wij gevonden in hydraulische en kraan-geklommen klimbekistingen. Slaman & Vos is een echte alleskunner op het gebied van betonwerken voor de utiliteitsbouw. Wij hebben alles in (eigen) huis om uw project te laten slagen: van advies en werkvoorbereiding tot realisatie en oplevering tot een eigen materieeldienst.

In de professionele werkplaats wordt, waar mogelijk, al veel voor de bouwplaats voorbereid waardoor we snel aan de slag kunnen.

Direct contact? Bel gerust!

 0182 - 37 37 07